Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jackets jatkaa aktiivisena siirtomarkkinoilla. Tänään se julkisti uuden hankinnan, kun 22-vuotias Anthony Duclair allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen.

Hyökkääjä edusti kuluneella kaudella Arizona Coyotesia sekä Chicaco Blackhawksia. Chicago ei tarjonnut Duclairille jatkosopimusta, joten pelaaja päätyi heinäkuussa muiden seurojen otettavaksi.

Nuori hyökkääjä on pelannut jo yli 200 NHL-ottelua. Mies teki hurjaa tulosta jo tulokaskaudellaan 2015-2016, kun pisteitä kertyi maittavat 44 kappaletta (20+24).

Onnistuneen tulokasvuoden jälkeen Duclairin otteet heikkenivät. Kahden viimeisen kauden aikana hän teki vain 30 pistettä Kojooteille ja joutui hakemaan vauhtia AHL:stä asti. Miehen odotettiin palaavan tasolleen seurasiirron jälkeen, mutta Chicagossa pelatun 23 ottelun aikana pisteitä tuli vain 2+6=8.

Kekäläinen odottaa, että Duclairin ura palaa raiteilleen Blue Jacketsissa. Hän nostaa Duclairin iän ja kokemuksen pelaajan suurimmiksi vahvuuksiksi.

– Anthony on taitava, nuori ja huippunopea pelaaja, joka on pelannut jo yli 200 ottelua. Hän oli yksi sarjan parhaista tulokkaista vain pari vuotta sitten, Kekäläinen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Hän on nälkäinen kehittymään pelaajana. Uskon, että hänellä on mahdollisuus tehdä iso vaikutus meidän joukkueelle.

Duclair tienaa ensi kaudesta 650 000 dollaria.