Huippuvärväys! Lukko kaappasi kokeneen maajoukkuepuolustajan

© Kuva: Getty Images

Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik siirtyy ensi kaudeksi Liigaan.

27-vuotias puolustaja on solminut yksivuotisen sopimuksen Rauman Lukon kanssa. Krejcik saapuu seuraan Tshekin Extraliigan HC Kometa Brnonosta.

– Krejcik on meille todella hyvä rekrytointi tähän kohtaan. Kyseessä on hyvässä iässä oleva Tshekin maajoukkuetason pelaaja, jolla on vahvaa kansainvälistä kokemusta. Hän osaa pelin kokonaisvaltaisesti ja on pystynyt tekemään urallaan hyvää tulosta, päävalmentaja Pekka Virta sanoo seuran verkkosivuilla.

Kuluneella kaudella kokenut puolustaja esiintyi erittäin vahvasti, sillä hän viimeisteli 52 pelaamassaan runkosarjaottelussa tehot 8+27=35. Seurajoukkuekauden lisäksi hänet nähtiin Tshekin MM-joukkueessa. Yhteensä Krejcikillä on MM-kokemusta 27 ottelun edestä.