Ruotsalaisen tähtipuolustajan Erik Karlssonin siirtokuvioista on tihkunut uutta tietoa.

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Tampa Bay Lightning sekä Dallas Stars ovat lähellä lopettaa neuvottelut siirrosta. Senators haluaa mehevän korvauksen Karlssonista, mutta vielä ensi vuoden kattava sopimus on muodostumassa enemmän taakaksi kuin neuvotteluvaltiksi Senatorsille.

Lightningin ja Starsin johtoportaassa ei ole suurta hinkua maksaa kovaa hintaa Karlssonista, joka saattaa olla saatavilla jo ensi kesänä ilmaiseksi. On todennäköistä, että jokin muu NHL-seura on halukas ja kyvykäs antamaan ruotsalaiselle Senatorisa paremman sopimuksen, kun hänen nykyinen kontrahtinsa päättyy.

Ruotsalainen itse haluaisi jäädä Kanadan pääkaupunkiin, ellei organisaatiossa olisi merkittävää turbulenssia. Johtoportaan henkilöt, aina omistaja Eugene Melnykistä lähtien, ovat olleet erilaisten kohujen ja skandaalien keskellä. Taloustilannekaan ei ole mairritteleva.

Suurin kohu tapahtui kuitenkin pukukopissa, kun Karlssonin joukkuetoveri Mike Hoffmanin tyttöystävän kerrottiin vainonneen Karlssonin vaimoa. Senators teki kovan ratkaisun ratkaistakseen pulman: Hoffman kaupattiin muualle.