Yli 1400 tehopistettä NHL:ssä tehnyt hyökkääjälegenda haluaa jatkaa uraansa – jatkosopimuksen tiellä isoja esteitä

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

San Jose Sharks rakentaa ensi kaudelle joukkuetta, jonka ainoa tavoite on seurahistorian ensimmäisen Stanley Cupin voittaminen. Sillä on vielä edessään tärkeitä sopimusneuvotteluja, joista yhtä ollaan kaavailemassa todelliselle seuralegendalle.

Lähes 1500 NHL-runkosarjapeliä pelannut ja noin 1420 tehopistettä tehnyt Joe Thornton haluaa jatkaa komeaa uraansa. 38-vuotias hyökkääjälegenda tähtää vielä yhteen kauteen, minkä hän haluaa viettää San Josessa.

The Athletic -lehden tietojen mukaan, Thornton ja Sharks ovat olleet kiinnostuneita uudesta jatkosopimuksesta. Tuleva kausi olisi pelaajalle 14 Sharksin riveissä, mutta uuden sopimuksen tiellä on useita esteitä.

Koska Sharks laittaa ensi kaudella kaikki peliin, se haluaa katsoa, mitä heinäkuun vapailta markkinoilta löytyy. Sopimuksettomia laadukkaita pelaajia on tulossa useita tarjolle, kuten Ilja Kovaltshuk ja mahdollisesti jopa John Tavares, joten Thorntonin täytyy vielä jännittää, ettei seura onnistu saamaan kumpaakaan.

Sharksin palkkakaton tilanne ei riitä kahdelle huippuhankinnalle. Jos Sharkilla on mahdollisuus saada Tavares, Thorntonin ura jatkuu jossain muualla tai voi päättyä siihen.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!