Video: Suosikkijuontaja pääsi maistamaan kuohujuomaa Stanley Cupista – Capitalsin tähtipelaajat apuna

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Washington Capitalsin venäläistähti Aleksandr Ovetshkin ja Braden Holtby olivat suositun talk show -juontaja Jimmy Fallonin vieraana.

Ensin Ovetshkin ja Holtby vastasivat Fallonin kysymyksiin tuttuun tapaan, kunnes tuli aika mennä Stanley Cupin ääreelle. Ensin kolmikko sekä heidän seuraksi liittynyt hevosohjastaja Mike Smith joivat kertakäyttöpilleistä, mutta se ei suinkaan riittänyt.

Ovetshkin ja Holtby ottivat tukevan otteen Fallonin käsistä ja jaloista, jonka jälkeen käänsivät hänet vaakatasoon. Fallon pääsi juomaan Stanley Cupista samaan tyyliin, kuin Ovetshkin oli pari päivää aiemmin tehnyt.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!