Boston Bruins on julkaissut pelaajalistan pian alkavalle nuorten lupausten harjoitusleirille. Siellä hiljattain varatut pelaajat pääsevät näyttämään taitojaan, jotta paikka NHL- tai AHL-miehistöstä aukeaisi.

Mukaan kutsuttiin yhteensä kolme suomalaispelaajaa. Viime vuoden ykkösvaraus Urho Vaakanainen on jo allekirjoittanut tulokassopimuksen, mutta alkava leiri tulee olemaan superlupaukselle hyvä näytönpaikka, koska hän kilpailee suorasta NHL-paikasta.

Bruins kutsui paikalle myös vuoden 2016 varauksensa Joona Koppasen, joka pelasi viime keväänä farmiseura Providence Bruinsissa kymmenen runkosarjaottelua. Suurimman osan kaudesta 195-senttinen hyökkääjä vietti Ilveksessä, missä tehopisteitä syntyi 2+12=14.

Harjoitusleirin kolmas suomalainen on Teemu Kivihalme. Tänä keväänä Liiga-mestaruutta Kärpissä juhlinut puolustaja on Nashville Predatorsin vuoden 2013 varaus, mutta seura ei ikinä tarjonnut miehelle sopimusta ja lopulta luopui tämän oikeuksista. Nyt puolustajalla on mahdollisuus osoittaa kykynsä ja jatkaa NHL-unelman metsästystä Bostonissa.

Jos Kivihalme ei pysty vakuuttamaan Bostonin valmennusjohtoa, hän jatkaa ensi kaudella Kärpissä, minne hän on allekirjoittanut kevääseen 2019 kattavan sopimuksen.