Tampereen Ilves yhteistyöhön Mestis-seuran kanssa: ”On tärkeää, että kumppanuus keskittyy Tampereelle”

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Tamperelaiset jääkiekkoseurat Ilves ja Mestiksessä pelaava KOOVEE ovat keskiviikkona solmineet kautta 2018-19 koskevan yhteistyösopimuksen.

Sopimus mahdollistaa joukkueiden välisen pelaajaliikenteen sekä tehokkaamman pelaajaseurannan. Tavoitteena on myös yksilöiden kehittäminen.

– Yhteistyö KOOVEEn kanssa ja A-nuorten valmennusryhmän vahvistaminen entisillä liigapelaajillamme tekevät tarjoamastamme kokonaisuudesta entistä houkuttelevamman. Nuorille lupauksillemme KOOVEE ja Mestis-ottelut tarjoavat tärkeän väliportaan matkalla A-nuorista liigajoukkueeseen. Pystymme nyt tarjoamaan kaikille pelaajillemme kilpailukykyisen ja kehittävän ympäristön ilman siirtymisiä paikkakuntien välillä, jonka ohella pelaajaseuranta on entistä helpompaa, sanoi Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo joukkueen verkkosivuilla.

– Sopimus on aluksi vuoden mittainen, mutta seurojen yhteisenä tavoitteena on luoda yhteistyöstä pitkäaikainen ja molempien osapuolten toimintaa tehostava kumppanuus, jonka keskiössä on pelaajien kehittäminen. Kumppanuus KOOVEEn kanssa parantaa Ilveksenkin kilpailukykyä – olemme hyvin tyytyväisiä alkavaan yhteistyöhön.

KOOVEE:n hallituksen puheenjohtaja Vesa Leinosen mukaan Ilveksen kanssa solmittu yhteistyösopimus on hieno askel tamperelaisseuran toiminnan kehittämiseksi.

– KOOVEElle on tärkeää, että kumppanuus keskittyy Tampereelle. Seurojen edustusjoukkueiden ja A-nuorten ottelut toimivat puolin ja toisin näyteikkunoina. Pelaajille Tampere on nyt entistäkin mielenkiintoisempi peli- ja asuinpaikka, kun samalta paikkakunnalta löytyvät sekä Liiga- että Mestis-joukkueet. KOOVEE tarjoaa erinomaisen näyttöpaikan matkalla liigatasolle, Leinonen linjaa.

KOOVEE pelaa ensi kaudella kotiottelunsa Hakametsän ykkös- ja kakkoshalleissa.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!