Päättyneellä kaudella Philadelphia Flyersia edustanut Valtteri Filppula on yksi mielenkiintoinen seuratta, kun vapaiden pelaajien markkinat aukeavat heinäkuun ensimmäinen päivä. Suomalaiskonkarin uran jatkopaikasta ei ole toistaiseksi kuin arvailuja.

Toimittaja Geo Fitz nosti esiin vaihtoehdon, joka saattaisi käydä järkeen. Toimittajan mielestä Tampa Bay Lightning tarvitsee hyökkäykseen kolmos-nelosketjuun vahvistusta. Filppula olisi tähän rooliin mainio pelaaja.

– Okei, luultavasti nauratte minulle nyt, mutta kuunnelkaa. Hän (Filppula) on menettänyt nopeuttaan, mutta on edelleen riittävän puolustusvoimainen pelaaja. Hän on ehdelleen hyvä aloituksissa.Hän on sellainen pelaaja, joka sopii hyvin nelosketjun keskelle tai laidalle. Hän olisi myön luultavasti saatavilla lyhyellä ja halvalla sopimuksella, Fitz aprikoi.

Siirto olisi mielenkiintoinen siinä mielessä, että juuri Lightningista Filppula siirtyi Flyersin riveihin. Päättyneellä kaudella Flyersin kahden alemman ketjun roolissa suomalaishyökkääjä takoi kelpo tehot 11+22=33.