Shokkiuutinen: Jarmo Kekäläisen kirkkain timantti ei halua tehdä sopimusta – NHL:ssä megakauppa tiedossa?

© Kuva: Getty Images

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman tiputti melkoisen pommin tiistaina raportoimalla, että tähtihyökkääjä Artemi Panarin ei ole tällä hetkellä valmis harkitsemaan jatkosopimuksen allekirjoittamista Columbus Blue Jacketsin kanssa.

Panarinin sopimus Blue Jacketsin kanssa päättyy kesällä 2019 ja ilman jatkosopimusta 26-vuotiaasta venäläistähdestä tulee vapaa pelaaja.

Friedmanin mukaan Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on aloittanut testaamaan Panarinin arvo pelaajamarkkinoilla.

Kekäläinen ei kuitenkaan ole vielä peloissaan ykköstähtensä mahdollisesta menettämisestä.

– Artemi on NHL:n eliittipelaajia. Haluamme, että hän olisi Blue Jacketsin pelaaja vielä vuosia, eikä se tilanne ole muuttunut. Hänellä on vielä vuosi jäljellä sopimusta, joten meillä on vielä paljon aikaa työskennellä tämän eteen. Jos jokin asia muuttuu, me reagoimme siihen ja teemme päätöksen joukkueemme etujen mukaan, Kekäläinen kommentoi The Athletic -lehdelle.

Panarin pelasi viime kaudella 81 ottelua huikein tehoin 27+55=82. Hän oli Blue Jacketsin paras pistemies.