Buffalo Sabresin peliaikakuningas Rasmus Ristolainen ei ole viettämässä juhannusviikon alkua kotimaisemissa. NHL-puolustaja julkaisi hiljattain Instagram-tilillään uuden kuvan, missä hän treenaa maribolaisessa kuntoilupaikassa Mikes Gymissä.

Kuvassa monen katseet kohdistuvat hikisen jääkiekkoilijan järeään hauikseen tai sitten isoon traktorin renkaaseen, jota suomalainen yrittää kääntää.

Siirtohuhujen keskellä

Ristolaisella riittää ensi kaudesta, sillä miehen ympärillä on hiljattain liikkunut valtavasti siirtohuhuja. Esimerkiksi kanavajätti TSN on listannut suomalaispuolustajan siirtomarkkinoiden 15. halutuimmaksi pelaajaksi, mutta Buffalo ei välttämättä halua luopua ykköspuolustajastaan ihan vielä.

Ristolainen saattaa lähivuosina kuitenkin olla kauppatavaraa, sillä Buffalo pääsee varaamaan viikonloppuna vuosikymmenen puolustajalupauksen Rasmus Dahlinin, jonka ympärille mikä tahansa NHL-seura voisi rakentaa joukkueen. Dahlin vie aikanaan ykköspuolustajan aseman Buffalossa, ja saa nähdä, vaikuttaako se Ristolaiseen.