NHL-seura vaihtumassa? Suomalaiskonkarin asuntoa kaupitellaan Pohjois-Amerikassa

© Kuva: Getty Images

Maalivahti Kari Lehtosen tilannetta seurataan parhaillaan tarkkaan, sillä vielä ei ole lainkaan selvää, mikä miehen seuraava liike on.

34-vuotias suomalaiskonkari on pelannut viimeiset kahdeksan vuotta Dallas Starsin maalilla, mutta tänä kesänä pitkä urakka saattaa tulla päätökseensä. Lehtosella ei ole tällä hetkellä nimittäin sopimusta mihinkään, mutta ensisijaisesti hän neuvottelee Starsin kanssa.

Nykyiseen tilanteeseen uutta väriä tuo myös tuore tieto, jonka mukaan suomalaismaalivahti on laittanut kotinsa myyntiin Dallasissa. Kyseinen ratkaisu viittaa vahvasti siihen, että Lehtonen olisi suuntaamassa ensi kaudeksi uusiin maisemiin. Toinen mahdollinen ratkaisu lienee se, ettei suomalaismaalivahti jatka enää ammattilaisuraansa.

Lehtosella on takanaan upea ja mittava ura Pohjois-Amerikassa. Helsingin Jokereiden kasvatti siirtyi NHL:ään vuonna 2003.