© Kuva: Getty Images

NHL-seura Ilja Kovaltshukin perässä – valmis luopumaan tähtihyökkääjästään: ”Emme voi pitää molempia”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

The Athleticin toimittaja Pierre LeBrun paljasti tiistaina kahdeksan NHL-seuraa, jotka hamuavat venäläishyökkääjä Ilja Kovaltshukia riveihinsä.

Nämä seurat ovat: Los Angeles Kings, San Jose Sharks, Boston Bruins, New York Rangers, Detroit Red Wings, St. Louis Blues, Dallas Stars sekä Anaheim Ducks.

Etenkin Boston on tiukasti Kovaltshukin kintereillä. Joukkueen GM Don Sweeney ei tätä myöskään peitellyt.

– Se on totta, että olen ollut yhdeydessä hänen (Kovaltshuk) taustajoukkoihinsa. Syyt tähän ovat ilmeiset – hän painaa 103 kiloa ja kykenee silti tekemään maaleja. Kyllä, hän on 35-vuotias, ja se täytyy ottaa huomioon, mutta hän pystyy edelleen tekemään tulosta, Sweeney sanoi tiistaina The Boston Globe -lehdelle.

Sweeney paljasti myös, että mikäli Bruins onnistuu kiinnittämään Kovaltshukin, tietää se samalla lähtöpasseja joukkueen tähtihyökkääjä Rick Nashille. 33-vuotiaasta Nashista tulee rajoittamaton vapaa agentti heinäkuun alussa, mikäli Boston ei allekirjoita hänen kanssaan jatkosopimusta ennen sitä.

– Toivon, että Kovaltshuk tutustuu Bruinsiin ja sanoo: ”tuosta joukkueesta olen kiinnostunut”. Mutta ennen kuin mikään on miltään osin selvää, minun täytyy istua hänen kanssaan kasvotusten. Fakta on kuitenkin se, että jos päädymme sopimukseen, emme voi pitää sekä Kovaltshukia että Nashia, Sweeney jatkoi.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon