NHL-pomon odotukset taivaissa: Esitti kovan lupauksen Eeli Tolvasen ensi kaudesta!

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin kulunut kausi päättyi harmittavaan pettymykseen, kun seura putosi jo toisella pudotuspelikierroksella Winnipeg Jetsille.

Predatorsin GM David Poile sanoi The Athletic -sivustolle, että joukkueessa nähdään pieniä muutoksia tulevaisuudessa, kun ainakin sopimuksensa päättävät konkarit Mike Fisher, Scott Hartnell ja Aleksei Jemelin eivät jatka seurassa ensi kaudella.

Tämä avaa huikean tilaisuuden suomalaislupaukselle Eeli Tolvaselle, joka metsästää paikkaa Predatorsin pelaavasta kokoonpanosta ensi kaudella.

Poile ei epäröinyt hetkeäkään, kun häneltä tiedusteltiin Tolvasen merkityksestä ensi kauden Predators-ryhmälle.

– Kyllä ehdottomasti! Tolvasella on hyvä mahdollisuus päästä kokoonpanoomme. Annamme hänelle todella loistavan mahdollisuuden harjoitusleirillä. Toivottavasti hän on hyvä lisä joukkueeseemme. Jos hän pystyy pelaamaan vakituisesti, se tekisi joukkueestamme yhden NHL:n parhaan hyökkäävän joukkueen, Poile uskoo.

Jokereista NHL:ään kauden lopulla siirtynyt Tolvanen pelasi vain kolme runkosarjaottelua Predatorsin riveissä. Pudotuspeleissä 19-vuotiaalle suomalaiselle ei tullut pelejä tilille.