Pekka Rinne ja Juuse Saros olivat viime yön NHL:n palkintogaalan ainoat suomalaisvoittajat. Rinne valittiin kauden parhaaksi maalivahdiksi ja hänen joukkuekaverinsa pääsi kauden tulokaskentälliseen.

(Vezina)
(Tulokaskentällinen)

Florida Panthersin ykköstähti Aleksander Barkov pääsi Las Vegasissa järjestettävään tapahtumaan jännittämään kauden herrasmiespelaajalle annettavan Lady Byng Trophyn kohtaloa. Palkinto kuitenkin annettiin William Karlssonille, ja suomalaishyökkääjä jäi äänestyksessä lopulta kolmanneksi. Kaksikon väliin änkesi Ryan O’Reilly.

Barkov oli todella lähellä päästä kauden parhaan puolustavan hyökkääjän finaalikolmikkoon. NHL julkaisi äänestystulokset, ja Barkov oli äänestyksessä lopulta neljäs. Kärkiviisikkoon mahtui vielä toinen suomalaishyökkääjä, kun viime vuonna palkinnon finalisteihin kuulunut Mikko Koivu sai viidenneksi eniten ääniä. Tällä kertaa palkinto päätyi Anze Kopitarille.