Hyökkääjä Antti Suomelaa tuskin nähdään enää ensi kaudella Liigassa, kirjoittaa MTV Sport.

Suomalaishyökkääjän agentti Markus Lehto on paljastanut sivustolle, että Suomelan perässä on peräti 15 eri NHL-seuraa. Nyt vain pohditaan, mikä on hyökkääjän tulevaisuuden kannalta paras ratkaisu.

– Kaikkien seurojen mukaan hänelle on ihan hemmetin isoa roolia tarjolla lyhyellä ja pidemmällä aikajänteellä. Sieltä pitää yrittää poimia rivien väleistä, katsoa kokoonpanoja ja sopimustilanteita, Lehto kertoo MTV Sportille.

Suomela pelasi kuluneen kauden JYPissä, jossa hän voitti myös Liigan pistepörssin. Kauden päätyttyä hän rustasi nimensä HIFK:n sopimuspaperiin, mutta helsinkiläisseurassa hän tuskin pelaa otteluakaan.

– Marras-joulukuussa viesti oli sellainen, että katsotaan kauden kehityskäyrä loppuun. Mies käytännössä nosti koko ajan tasoaan ja profiiliaan. Kun itseluottamus on kunnossa, niin kyllähän pelaaja itsekin kokee, että on seuraavan haasteen aika.

Lehto paljastaa myös, että Suomela olisi voinut käytännössä tehdä NHL-sopimuksen jo ennen MM-kilpailuja, mutta seuroille haluttiin antaa lisäaikaa, joka oli kannattavaa. Hyökkääjän perässä on nyt useampi seura kuin ennen kisoja.

Lähde: MTV Sport