Lähde: Ilja Kovaltshuk vaatii jäätävää palkkaa NHL-seuroilta – ”Tämä ei ole halpa vaihtoehto”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Pietarin SKA:n venäläistähden Ilja Kovaltshukin paluu NHL:ään on ollut yksi loppukauden suurimpia puheenaiheita.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun paljasti tiistaina, että ainakin nämä seurat ovat Kovaltshukin perässä: Los Angeles Kings, San Jose Sharks, Boston Bruins, New York Rangers, Detroit Red Wings, St. Louis Blues, Dallas Stars sekä Anaheim Ducks.

Kovaltshukin tiedetään haluavan siirtyä ”voittavaan” joukkueeseen ja hän olisi myös valmis uhraamaan siivun palkastaan sen takia.

TSN:n arvostettu toimittaja Bob McKenzie kertoi kuitenkin keskiviikkona, että Kovaltshukin vaatima palkka ei ole halvimmasta päästä.

– Mielestäni Kovaltshuk on vielä kilpailukykyinen NHL-tasolla. Hän on hyvä hyökkääjä, jolla oli loistavat tilastot KHL:ssä. Siitä huolimatta, seurojen pitää olla varovaisia odotuksissaan hänen suhteen, koska hän on jo 35-vuotias. Hän etsii tällä hetkellä kahden tai kolmen vuoden mittaista sopimusta, joka toisi yli kuuden miljoonan dollarin vuosipalkan – tämä ei ole halpa vaihtoehto NHL-seuroille. En tiedä vielä tekeekö Kovaltshuk 15,20, 25 tai 30 maalia, mutta seurat odottavat hänen iskevän tasaisesti, McKenzie sanoi venäläislehti Championatin mukaan.

NHL-seurat voivat tehdä Kovaltshukille sopimustarjouksen vasta heinäkuun 1. päivän jälkeen.

Lue tämän hetken kuumin Kovaltshuk huhu klikkaamalla tästä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!