Kaudesta tuli jälleen rikkonainen – NHL-seura haluaa silti pitää suomalaispuolustajan kirjoillaan

© Kuva: Getty Images

St.Louis Blues julkaisi eilen illalla listan seuran rajoitetuista vapaista agenteista, joiden pelaajaoikeudet se haluaa pitää ensi kaudella. Yhdeksän nimen joukkoon mahtui suomalaispuolustaja Petteri Lindbohm, jolla on jälleen takanaan rikkonainen kausi.

Lindbohm pelasi kuluneella kaudella vain 23 ottelua AHL:ssä, kun hän kärsi tammikuussa pahan olkapäävamman, joka vaati lopulta leikkausta. Loukkaantumiset ovat olleet puolustan uralla vahvasti läsnä, sillä hän ei ole pelannut vielä kertaakaan ehjää kautta Pohjois-Amerikassa.

Blues haluaa silti tarjota Lindbohmille uuden mahdollisuuden, eikä se suostu luovuttamaan suomalaista kilpailevalle joukkueelle ilmaiseksi. Jos muu NHL-seura haluaa tehdä sopimuksen Lindbohmin kanssa, se joutuisi maksamaan Bluesille pelaajan arvoon vastaavan varausvuoron.

Vaikka Blues haluaa pitää 24-vuotiaan puolustajan oikeudet, se ei kuitenkaan tarkoita, että ura jatkuisi ensi kaudella seurassa. Lindbohm on edellee ilman pelaajasopimusta, ja hän onkin hiljattain kertonut, että tie voi viedä takaisin Eurooppaan.

(Lue Lindbohmin haastattelu tästä)


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!