Carolina Hurricanes voi tehdä pian alkavassa varaustilaisuudessa jättikaupan, pohtii urheilulehti The Athletic. Lähteen mukaan, seura on erittäin kiinnostunut tarjoamaan varteenotettavaa tarjousta Buffalo Sabresin Ryan O’Reillystä.

NHL:n kahdensuunnan hyökkääjien parhaimmistoon kuuluva Kanadan maajoukkuetähti on kertonut olleensa erittäin pettynyt Sabresin jatkuvaan konttaamiseen. Viimeinen pisara saattoi tulla tällä kaudella, kun Buffalo jäi koko sarjan viimeiseksi.

Lisäksi O’Reilly on saamassa sopimuksensa bonuspykälän takia useita miljoonia heinäkuun alussa, ja saa nähdä, onko Sabres halukas maksamaan. Jos se maksaa, on erittäin todennäköistä, ettei miestä tulla kauppaamaan tänä kesänä.

The Athletic arvio, että O’Reilly olisi se pelaaja, jota Carolina tarvitsee. Joukkueen sentteriosasto on ollut jo pitkään erittäin heikossa asemassa, joten O’Reilly olisi erittäin kaivattu vahvistus. Seuran palkkatilanne myös sallii kanadalaissentterin palkkiot.

O’Reilly on ykkös- tai kakkosketjun sentteri. Hänet voisi esimerkiksi nostaa heti Hurracesin kärkeen Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen keskelle.

Carolinalla on mahdollisuus tarjoja O’Reillysta tuntuvaa vastinetta. Se ei aio luopua kesän kakkosvarauksestaan, mutta sillä on nuoria lupaavia pelaajia, joita jälleenrakentava Buffalo tarvitsee.

– Carolina on todellakin käynyt sentteristä keskustelu Sabresin kanssa, Athletic:n NHL-sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun kirjoittaa.

O’Reilly on kerännyt kiinnostusta myös muualta. Athletic:n mukaan, St.Louis Blues, Montreal Canadiens ja Philadelphia Flyers ovat myös miehen perässä.