Carolina kiinnitti tuoreen ykkösvarauksensa – ”Huippulahjakkuus, jonka ympärille voimme rakentaa”

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanes on tehnyt kolmivuotisen tulokassopimuksen tämän vuoden ykkösvarauksensa Andrei Svetshnikovin kanssa. NHL:ssä venäläishyökkääjä tienaa 832 500 dollaria ja AHL:ssä 70 000 dollaria kautta kohden.

− Tämä on jännittävä hetki organisaatiollemme. Andrei on huippulahjakkuus, jonka ympärille voimme rakentaa joukkueen. Hänellä on hieno tulevaisuus Hurricanes-paidassa, GM Don Waddell hekumoi.

Viime kaudella hän pelasi OHL:ssä Barrie Coltsin paidassa 44 ottelua ja niputti tehot 40+32=72. Venäläistaituri pelasi koko kaudella vain kuusi peliä ilman tehopisteitä. Parhaimmillaan Svetshnikovin pisteputki venyi 23 pelin mittaiseksi, jossa hän summasi hirvittävät tehot 24+22=46.