Agentti: NHL:n suomalaishyökkääjä lähellä jatkosopimusta – ”Olemme käyneet alustavia keskusteluja”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Vancouver Canucksilla ei pitäisi tänä kesänä olla suuria ongelmia pelaajien uusien jatkosopimusten kanssa. Kun Henrik Sedin ja Daniel Sedin lähtivät viettämään eläkepäiviä, seuralle vapautui rutkasti tilaa palkkakattoon, jotta se voi pitää runkopelaajat Kanadassa.

Sportsnet on uutisoinut, että joukkueen suomalaishyökkääjä Markus Granlund on lähellä jatkosopimusta. Miehen nykyinen sopimus päättyy kuun lopussa, mutta Canucks on halukas pitämään loukkaantumisista kärsineen suomalaisen seurassa.

Granlundin agentti kertoi Canucksille, että sopimuksesta ollaan jo neuvoteltu.

– Olemme käyneet alustavia keskusteluja Canucksin kanssa. Puhumme lyhytvuotisesta sopimuksesta, agentti paljastaa.

Agentti lupaa, että sopimusneuvotteluihin tulee lisää virtaa, kun kesän varaustilaisuus alkaa ensi viikolla Dallasissa.

Kulunut kausi oli suomalaishyökkääjälle valtaisa pettymys. Granlund loukkaantui helmikuussa ja ehti pelata vain 53 runkosarjapeliä. Paha nilkkavamma piti miehen loppukauden sivussa, eikä tilille kertynyt kuin 12 tehopistettä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!