NHL:ssä kaavaillaan jälleen yhtä megadiiliä. Tampa Bay Lightning haluaa panostaa kannujahtiin seuraavat vuodet, joten se aikoo kiinnittää tähtipelaajansa pitkällä jatkosopimuksella.

Tampa Bay ja Nikita Kucherov käyvät heinäkuussa jännittäviä jatkosopimusneuvotteluja. Venäläisen 4,7 miljoonan dollarin sopimus jatkuu vielä yhden kauden, joten nyt seuralla ja pelaajalla on hyvä aika pohtia uutta diiliä.

Tampa Bay Times on uutisoinut, että Kucherov on saamassa kaudelle 2019-2020 roiman palkankorotuksen. Laituri pelasi tänä vuonna läpimurtokautensa ja tykitti runkosarjassa peräti sata tehopistettä, ja uusi sopimus tuleekin heijastamaan miehen kykyjä.

Kucherovin ennustetaan nousevan NHL:n palkkatilastojen kärkisijoille, eli puhutaan lähes kymmenen miljoonan dollarin cap hitistä eli vaikutuksesta palkkakattoon.

Venäläinen on vasta 24-vuotias, mutta on jo usean kauden ajan osoittanut kuuluvansa NHL-huippuhyökkääjiin. Siksi Tampa Bay kaavailee ison palkankorotuksen lisäksi monivuotista sopimusta, joka kestää vähintään kuusi vuotta.

Kucherov oli kuluneella kaudella joukkueensa ykköspyssy. Runkosarjassa syntyi tehot 39+61=100 ja playoffseissa 7+10=17.