Boston Bruins ilmoitti eilen verkkosivuillaan, että joukkueen tähtipuolustaja Torey Krug joutuu sivuun tämäniltaisesta ottelusta Tampa Bay Lightningia vastaan.

– Hän on ulkona. Hänen tilannettaan tarkkaillaan, mutta toistaiseksi ei näytä hyvältä, Bostonin päävalmentaja Bruce Cassidy sanoi.

27-vuotias Krug kärsii ilmeisesti alavartalovammasta, jonka hän sai joukkueiden edellisestä kohtaamisesta. Hänen tilalleen nousee New York Rangersista ennen siirtorajaa hankittu Nick Holden, joka on pelannut toistaiseksi vain yhden playoff-ottelun.

– Nick tulee sisään. Hän on tehnyt hyvää työtä. Menetämme valtava pelaajan, joka pystyy tehostamaan hyökkäyspeliämme. Mutta Nick on tehnyt hyvää työtä, joten hän nousee kokoonpanoon, Cassidy jatkoi.

Krug on tehnyt pelaamassaan 11:ssä pudotuspeliottelussa kolme maalia ja yhteensä 12 tehopistettä, jolla hän johtaa NHL:n puolustajien pistepörssiä.

– Tämä on meille kova isku. Krug on pelannut loistavan runkosarjan ja pudotuspelit, joten häntä on todella vaikea korvata. Olemme kauden aikana menettäneet aiemminkin paljon avainpelaajia, jonka jälkeen muut ovat nostaneet tasoaan, Bruins-hyökkääjä David Krejci sanoi.

Bruins on ottelusarjassa 1-3-tappiolla, joten Krugin menettäminen tulee pahimpaan mahdolliseen aikaan. Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran tänään kello 22:05 käynnistyvässä ottelussa.