Ruotsi ja Latvia kamppailevat tällä hetkellä paikasta välieriin. Ottelusta on kulunut nyt kaksi erää, ja taululla komeilevat yllättävät lukemat.

Pieni kiekkomaa Latvia on pysynyt hallitsevan maailmanmestarin kyydissä. Peli on jatkunut tasaisena, ja 40 minuutin jälkeen peli on 1-1.

Avausmaali syntyi toisen erän alussa. Tre Kronorin NHL-vahvistus Filip Forsberg pääsi tulittamaan turnauksen avausosumansa ajassa 26:36.

Latvian tasoituksessa oli paljon tuuria matkassa. Nyt Hannu Hanhen -roolin sai Latvia, kun ruotsalaispelaajan mailan katkeaminen johti takaiskumaaliin. Teodors Blugers sai kiekon ja käynnisti nopean vastahyökkäyksen. Hyökkääjän tarkka rannelaukaus löysi tiensä Ruotsin maaliin.