Liigaseura SaiPa tiedotti torstaina sopimustilanteensa ensi kaudeksi. Ehkä mielenkiintoisin uusista nimistä on monikansallisessa EBEL-sarjassa 63 tehopistettä viime kaudella takonut Tyler Morley.

26-vuotiaan sentterin sopimuksesta uutisoimme tänään aikaisemmin.

– Hetken aikaa herraa katsottiin ja totesin, että hän osaa pelata. Mielenkiintonen lisä sentteriosastolle. Vähän jännitettiin, että ehtiikö joku muu seura hankkimaan hänet, päävalmentaja Tero Lehterä kommentoi tiedotustilaisuudessa Morleyn pelaamista, kun uutta vahvistusta käytiin katsomassa Itävallassa.

Morleyn lisäksi SaiPaan saapuu uusina vahvistuksina maalivahdit Severi Auvinen ja Karolus Kaarlehto, puolustajat Erik Autio ja Veeti Vainio sekä hyökkääjät Tomi Iso-Mustajärvi, Aatu Luusuaniemi, Matias Mäntykivi ja Santeri Virtanen.

Uusi toimitusjohtaja Jussi Markkanen kertoi, että SaiPalla tulee olemaan 70-vuotisjuhlakaudella seurahistorian isoin pelaajabudjetti kaksi miljoonaa.

Uusien pelaajien lisäksi SaiPan runko pysyy hyvin kasassa viime kaudesta, kun esimerkiksi kärkipelaajat Cody Kunyk, Topi Nättinen, Jonatan Tanus, David Goodwin ja kapteeni Ville Koho jatkavat Lappeenrannassa.