Sidney Crosby onnellinen supertähtivahdin loistokaudesta – ”Hienoa nähdä hänen menestyvän”

© Kuva: Getty Images

Eräs tämän kiekkokevään kuumimpia puheenaiheita on ollut Vegas Golden Knightsin tähtivahti Marc-Andre Fleuryn vire. Fleury on johdattanut tulokasjoukkueensa sensaatiomaisesti aina Stanley Cup -finaaleihin saakka.

Fleury siirtyi kesällä Las Vegasiin Pittsburgh Penguinsista, jossa hän juhli kahta Stanley Cupin voittoa ja hakee nyt kolmatta peräkkäistä mestaruuttaan.

Fleuryn entinen joukkuetoveri Sidney Crosby on seurannut tarkasti maalivahdin edesottamuksia ja on onnellinen ex-pelikaverinsa puolesta.

– On hienoa nähdä hänen menestyvän. Hän on hieno ihminen, joka tekee kovasti töitä ja on iso osa joukkueensa menestystä, Crosby kommentoi NHL.comille.

Fleury oli aikanaan Penguinsin ykkösvaraus ja ykkösmaalivahti, mutta päätyi viime kesänä Las Vegasiin Penguinsin jätettyä hänet suojaamatta. Crosby uskoo Fleuryn etsineen seuranvaihdosta energiaa menestyskauteensa.

– Se takuulla motivoi häntä. Maalivahtien on oltava henkisesti vahvoja pärjätäkseen. Hän on sitä, ja pelaa tällä hetkellä todella hyvää jääkiekkoa.

Myös Penguinsin GM Jim Rutherford liittyy Fleuryn ylistyskuoroon.

– Hän on kokenut, positiivinen persoona. Sanoin Golden Knights -GM George McPheelle ennen laajennusdraftia Fleurysta tulevan organisaation pelillinen johtaja.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!