Suomi kärsi MM-turnauksen ensimmäisen tappionsa, kun hävisi kisäisäntä Tanskalle lukemin 3-2.

Leijonat joutui ensimmäistä kertaa ottelussa tappiolle, kun Frans Nielsen iski isäntien avausmaalin. Suomi tasoitti Sebastian Ahon maalilla, mutta Oliver Bjorkstrand vei uudelleen Tanskan johtoon.

Päätöserän loppuminuuteilla Mikael Granlund tasoitti ottelun. Tanska pääsi kaksi ja puoli minuuttia ennen kolmannen erän loppua ylivoimalle, jonka se käytti hyväkseen maksimaalisesti. Nichlas Hardt teki ottelun voitto-osumaksi jääneen 3-2-maalin. Syötön antoi vasta aiemmin päivällä Tanskaan saapunut Mikkel Bödker.

NHL-vahvistuksilla oli tärkeä osa Tanskan voitossa, sillä kaksi ensimmäistä teki ja voittomaalin syötti NHL-vahvistus. Tanskalle voitto Suomesta oli historian toinen.

Suomella on nyt edessä kaksi välipäivää. Seuraavaksi Leijonat on tulessa lauantaina, kun se kohtaa Kanadan.