Tshekki-Venäjä
Torstaina 10.5 klo 21.15
Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisoissa pelataan jälleen tuhti kierros torstaina. Ilta-pelissä tuttu taistelupari ottaa mittaa toisistaan kun Tshekki ja Venäjä lyövät yhteen.

Tshekki on aloittanut turnauksensa ailahdellen, kun taas Venäjä johtaa lohkoa puhtaalla pelillä. Venäjän tasoitusvoitolle löydät upean kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Venäjä – 2 – kerroin 2.55!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Tshekin joukkue on murrostilassa. Kultainen sukupolvi on väistynyt ja uutta, nuorempaa sukupolvea odotetaan uudeksi vastuunkantajaksi. Välitilassa olevalta joukkueelta ei odoteta suurta menestystä, ja kuluvat MM-kisat ovatkin olleet toistaiseksi pettymys. Joukkue on hävinnyt Slovakialle ja Ruotsille ja onnistui voittamaan Sveitsin voittolaukauskisan jälkeen. Neljässä pisteessä oleva Tshekki taistelee lohkon neljännestä sijasta ja paikasta puolivälieriin. Dominik Kubalik on joukkueensa paras pistemies neljällä pisteellään.

Venäjä on yllättänyt kaikki raikkaalla pelillään. Menestysluotsi Oleg Znarok jätti joukkueen yllättäen vain muutama viikko ennen turnauksen alkua, joka jätti joukkueen ylle monta kysymysmerkkiä. Vastauksia on saatu, kun joukkue on kaatanut Ranskan, Itävällan ja Valko-Venäjän puhtailla voitoilla maalierolla 20-0. Tshekki on toki ensimmäinen kovemman luokan vastus, mutta kyllä Venäjä on jälleen laadukas nippu ja sillä on mahdollisuus edetä pitkälle turnauksessa. Pavel Datsyuk ja Kirill Kaprizov ovat joukueensa tehoikkaimmat kuudella pisteellään.

Arvio

 

Venäjälle tulee ensimmäinen tositesti eteen, kun vastaan asettuu Tshekki, joten aikaisempia otteluiden murskalukemia tuskin nähdään.

Tshekin heikentynyt pelaajamateriaali ei riitä vahvaa Venäjää vastaan, Venäjä voittaa ottelun lopulta selkeillä lukemilla ja jatkaa puhtaalla pelillä. Tshekin pitää vielä taistella lopuissa alkusarjan peleissä, jotta joukkue etenee pudotuspeleihin.