Suomi-USA
Tiistaina 15.5 klo 13.15
Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisojen alkulohkot pelataan loppuun tiistaina. Iltapäiväpelissä kohtaavat Suomi ja USA, jotka taistelevat B-lohkon voitosta ja näin helpommasta vastustajasta pudotuspelien avauskierrokselle.

USA on pelannut upeat kisat tähän asti ja joukkueella on aito mahdollisuus edetä aina mitalipeleihin asti. Vahvalla joukkueella operoivan USA:n voitolle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Suomi-USA 2 – kerroin 2.33!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Suomen MM-turnaus on edennyt hyvin eriskummallisesti. Lauantaina joukkue kaatoi upeasti Kanadan 5-1, mutta sunnuntai-illan kamppailussa Saksaa vastaan Suomi taipua 2-3 – tappioon jatkoajalla. Päävalmentaja Lauri Marjamäki peluuttaa surutta Suomen NHL-vahvistuksia läpi otteluiden, ja osalla pelaajista väsymys muutenkin raskaan kauden jälkeen näkyy kentällä, etenkin kaksinkamppailuissa. Välipäivä ennen USA-peliä tuli tarpeeseen, mutta joukkueen yllä leijuu paljon kysymysmerkkejä. Riittääkö kamppailupelaaminen nopeaa ja vahvaa USA:n joukkuetta vastaan?

USA on onnistunut kokoamaan erittäin iskukykyisen ryhmän Tanskan kisoihin. Patrik Kanen johdolla joukkue on B-lohkon ensimmäisenä ilman tappioita ja matkalla kohti lohkovoittoa. USA pelaa tehokasta ja nopeaa lätkää, jolla se on murskannut pienempiään kohtalaisen helposti. Suomi yllätti Kanadan viikonloppuna, mutta USA tuskin menee samaan lankaan. Joukkueesta löytyy syvyyttä jokaiseen hyökkäysketjuun ja maalierokin on ennen viimeistä alkusarjan ottelua + 27.

Arvio

Mikäli Suomi haluaa taistella lohkovoitosta, tarvitsee se voiton USA:sta varsinaisella peliajalla. Suomi joutuu siis ottamaan aloitteen käsiinsä ja hakemaan jopa riskilläkin voittoa, joka avaa tuulennopealle USA:lle paikan vastaiskuihin. Tanska-tappiossahan Suomen nousujen kiekonmenetyksistä Tanska pääsi ainakin neljästi läpiajoon.

USA on viime vuosina alkanut panostamaan enemmän ja enemmän MM-kisoihin ja se on näkynyt tulostaululla. Laadukas ja nopea USA lyö kapuloita rattaisiin Suomen lohkovoittohaaveille ja nappaa ottelusta voiton nimiinsä.