Lyö vetoa Leijonien peliin – ilman riskiä hävitä

Suomi-Sveitsi
Torstaina 17.5 klo 21.15
Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisojen puolivälierät pelataan torstaina. Suomalaisittain kiinnostavin ottelu on Suomen ja Sveitsin välinen kamppailu, jossa haetaan paikkaa neljän parhaan joukkoon.

Suomen turnaus on edennyt kummallisesti suurmaiden voittojen, mutta samalla pienempien maiden tappioiden myötä. Lohkovoiton myötä Suomi kuitenkin sai etukäteen helpomman haasteen puolivälierissä. Sveitsi on ollut paha vastustaja Leijonille viime vuosina, ja pienimaaliselle ottelulle löydätkin huippukertoimen Mr.Greenin kautta. Voit lyödä vetosi myös ilman riskiä hävitä!

Lyö vetosi ilman riskiä hävitä:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään Leijonien peliin
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

LYÖ VETOA: Suomi-Sveitsi alle 4.5 maalia – kerroin 2.35!

Mitä jos veto osuu / ei osu?

Lyö 25€ vetoa, että ottelussa nähdään alle 4,5 maalia kertoimella 2,35. Jos vetosi osuu, saat 58,75€ sekä kaupan päälle vielä kaksi 25€ arvoista ilmaisvetoa. 

Jos veto puolestaan menee väärin, saat joka tapauksessa 50€ arvoiset ilmaisvedot. Näin sinulla ei ole riskiä hävitä!

Suomi päätti MM-turnauksen alkusarjan pelit lohkovoittajana. Erityisen upeat suoritukset olivat Kanada – (5-1) ja USA (6-2) – voitot, mutta samalla Leijonat taipuivat outoihin tappioihin Tanskaa ja Saksaa vastaan. Toki useampi peli lyhyen ajan sisään näkyi väsymyksenä, etenkin kun NHL-tähdet Sebastian Aho, Mikko Rantanen, Teuvo Teräväinen etunenässä olivat lähestulkoon koko ajan kentällä, etenkin eikoistilanteissa. Nyt vastaan tulee taas Suomea pienempi kiekkomaa, mutta Suomikin on saanut hengähtää välipäivän muodossa. Katseet kääntyvät jälleen kahteen kärkikenttään, Eeli Tolvanen on ollut hyvä ja tehokas lisäys Suomen pelaavaan kokoonpanoon.

Sveitsi pinnisti jatkopeleihin oman lohkonsa neljänneltä sijalta. Suurmaat Ruotsin ja Venäjän johdolla olivat jälleen kerran liian vahvoja, mutta Ranskan ja Valko-Venäjän tapaiset maat joukkue kaatoi helposti. Joukkue sai kesken turnausken huippuvahvistuksia, kun NHL-huippupuolustaja Roman Josi saapui vahvistaaan joukkuetta. Sveitsi pelaakin tiiviin puolustuspelin kautta, jonka avulla se pystyi pitämään huippumaita vastaan käydyissä otteluissa lukemat siedettävinä. Suomea saattaa odottaa tiukka puolustustaistelu Sveitsin kanssa.

Arvio

Suomen ongelmat Tanskaa ja Saksaa vastaan aiheuttavat pientä huolta, pystyykö joukkue murtamaan tiiviisti puolustavan ja vastahyökkäyksiä odottavan Sveitsin?

Ottelun tärkeyden ja tiiviisti pelaavan Sveitsin vuoksi ottelun maaliodotusarvo jää normaalia pienemmäksi, ja varsinaisella peliajalla nähdään totuttua vähemmän osumia. Tiukka ottelu tulossa!