Suomi-Tanska
Keskiviikkona 9.5 klo 21.15
Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisat jatkuvat Leijonien osalta heti keskiviikkoiltana, kun vastaan tulee kisaisäntä Tanska.

Suomi on ollut alkusarjan kolmessa ensimmäisessä ottelussaan täysin pitelemätön, ja maaliero onkin Leijonien eduksi peräti 23-2! Tanska tuskin pystyy hirveästi Suomen menoa hidastamaan, ja runsasmaaliselle ottelulle löydätkin huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Suomi-Tanska yli 5.5 maalia – kerroin 2.00!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Suomen MM-turnaus Tanskassa etenee kuin juna. Tiistain Norja-ottelu päättyi jälleen murskalukemiin 7-0, ja nyt myös Suomen ykkösketju Mikael Granlundin johdolla sai tehohanat kunnolla auki. Ykkösketjun peli oli näyttävää ja tehokasta ja ketjulla oli todellisia avopaikkoja lisäosumiinkin. Vastus kovenee jälleen kerran hieman, mutta Tanskan pitäisi ola tälle joukkueelle kaadettavissa helpostikin. Jälleen kerran hieman kovempi testi Suomen puolustukselle, jota ei ole vielä kunnolla testattu.

Tanska on esiintynyt kotikisoissaan vasta kolmesti ja kohdannut jo mm. USA:n ja Kanadan joille tuli selkeät tappiot. Joukkueet päävastustajat ovat vasta tulossa, ja alkulohkon viimeiset ottelut ovat Tanskan kannalta kriittisiä voittaa. Kansallistunne on vahva, kun NHL:stä tulee lisää apuja joukkueeseen Mikkel Bödkerin ja Jannik Hansenin voimin, eli Tanska vahvistuu alkusarjan loppuun enisestään. NHL-maalivahti Fredrik Andersenilla on iso rooli Tanskan maalilla.

Arvio

Suomi lähtee jälleen suursuosikkina otteluun, mutta Tanska kykenee myös maalintekoon mikäli se saa yhtään ylimääräistä tilaa tai Suomi jäähyilee ottelun aikana.

Suomi on voittanut reilusti viidestä edellisestä kohtaamisesta neljä, mutta Tanska onnistui yllättämään Leijonat viime vuonna harjoituspelissä. Runsasmaalinen ottelu jälleen kerran tulossa!