Kanada-Suomi
Lauantaina 12.5 klo 21.15
Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisat jatkuvat lauantaina kuuden ottelun voimin. Suomalaisittain kiinnostavin kamppailu nähdään illalla, kun Kanada ja Suomi iskevät yhteen klo 21.15.

Kanada on ollut alusta asti suurin suosikki voittamaan turnauksen. Suomi pyrkii palaamaan voittojen tielle Tanska-Tappion jälkeen, mutta Kanada on vaarallinen vastus kenelle tahansa. Kanadan tasoitusvoitolle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Kanada -2 – kerroin 2.60!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Kanadan ainoa pistemenetys on voittolaukaustappio USA:n joukkueelle turnauksen avausottelussa. Sen jälkeen meno on ollut vakuuttavaa, kun joukkueen jalkoihin ovat jääneet Korea, Tanska ja Norja. Kanadan vahvuus on se huikea hyökkäysarsenaali Connor McDavidin, Mathew Barzalin ja kumppaneiden johdolla. Puolustuspää ei ole yhtä nimekäs ja tähtiä täynnä, mutta silti suurin kysymysmerkki on maalivahtiosastolla. Pudotuspeleissä Kanadan menestys ratkeaa maalivahtien onnistumiseen maalilla.

Suomen loistavasti alkanut MM-turnaus sai surullisemman käänteen keskiviikkona, kun Tanska yllätti Leijonat ja voitti 3-2. Suomelle ottelu oli neljäs viiteen päivään ja tämä näkyikin kamppailupelaamisessa, väsymys paistoi Leijonista. Nyt kahden välipäivän jälkeen akut on ladattu ja joukkue onvarmasti valmis taistelemaan voitoista. Nashvillen Eeli Tolvanen vahvistaa joukkuetta jo mahdollisesti Kanadaa vastaan, nuoren maalitykin edesottamuksia kaukalossa on mielenkiintoista seurata. Jotta Suomi pystyisi haastamaan Kanadan, joukkueen pitäisi pystyä puolustamaan jämäkästi ja hyökkäämään tehokkaasti. Suomen puolustus joutuu kisojen kovimpaan testiin.

Arvio

Kanada lähtee Suomea vastaan suosikkina lauantain otteluun. Kanadalaisten ylivoima ei ole vielä ollut aivan kohdillaan, mutta edellisissä otteluissa liikaa jäähyillyt Suomi saattaa antaa mahdollisuuden ylivoimatalkoisiin.

Suomen puolustus ei pysy liukkaiden ja vahvojen kanadalaisten vauhdissa, vaan Kanada ottaa omansa selkeällä voitolla. Vaikka joukkueiden välinen tasoero on pienentynyt vuosi vuodelta, on Kanada selkeä suosikki voittamaan ottelun.