Kanada-Latvia
Maanantaina 14.5 klo 21.15
Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisojen alkusarjoja on jäljellä enää kahdelle päivälle. Maanantai-illan kruunaa ärsytetyn Kanadan sekä Latvian välinen taisto.

Kanada ei varmasti anna Latvialla mitään saumaa ottelussa, sen verran kova nöyryytys lauantain tappio Suomelle oli. Maalirikkaalle pelille löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Kanada-Latvia yli 7 maalia – kerroin 2.48!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Kanada koki todellisen täystyrmäyksen lauantai-iltana, kun Suomi riisui joukkueen aseista ja nappasi nöyryyttävän 5-1- voiton. Tappio oli jo toinen Kanadalle tässä turnauksessa, avauskierroksella USA nappasi voittolaukauskisassa tärkeän voiton. Suomi-peli paljasti Kanadan heikkouden, maalivahtipelin. Joukkuueella ei ole heittää maaliin maailmanluokan veskaria, ja kivikova hyökkäys on pysynyt peittämään tätä faktaa kun Kanada on pieniä kiekkomaita vastaan saanut määrätä tahdin. Kanadalla on mahdollinen maalivahtiongelma ennen kohta alkavia pudotuspelejä.

Latvian turnaus on sujunut odotetusti, joukkue on kaatanut mm. Norjan, Saksan ja Etelä-korean, ja taistelee viimeisestä pudodotuspelipaikasta Tanskan ja Kanadan kanssa. Yhdysvalloillekin tappio tuli vasta jatkoajan jälkeen. Latvia on MM-kisojen veteraani, joka tietää missä peleissä sillä on mahdollisuutensa. Kanadaa vastaan toiveet eivät ole korkealla, joten joukkue saattaa alistua kohtaloonsa jo parin ensimmäisen maalin jälkeen.

Arvio

Joukkeet ovat kohdanneet viime vuosina usein MM-kisoissa, Kanada on voittanut viisi viimeisintä kohtaamista ja kaksi viimeistä lukemi 6-1.

Kanada ei jätä mitään sattuman varaan vaan lyö varmasti kaiken peliin ja Latvia joutuu nyt sijaiskärsijäksi. Maaliodotusarvi on korkea, Connor McDavid ja kumppanit eivät jää tehoitta toista kertaa putkeen.