NHL-tähti paljastaa Alexander Ovetshkinin ruokailurutiinit – ”Tuo ei toimisi kaikilla”

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin supertähti ja kapteeni Aleksander Ovetshkin tunnetaan maaliensa lisäksi myös tietynlaisena huolettomana luonnonlapsena.

Nyt Ovetshkinin pelikaveri, puolustaja Brooks Orpik, paljastaa The Players Tribune -verkkolehden kirjoituksessaan venäläistähden ruokailurutiinit pelipäivinä.

Hän syö Orpikin mukaan joka kerta ennen peliä saman annoksen, jossa ei säästellä kaloreita tai hiilihydraatteja.

– Meillä on kokki, joka valmistelee peliä edeltävät ruokamme. ”Ovi” tilaa aina saman annoksen, Mamma Luccian. Se on pasta-annos, joka sisältää kanaa, nuudeleita, juustoa ja leipää. Sellainen annos, jonka jälkeen tekee mieli ottaa viiden tunnin päiväunet.

– Hän ottaa sen vielä isona annoksena. Hän ei häpeile. Hän tilaa sen yhdeltätoista aamupäivällä ennen kuin kukaan edes ajattelee lounaan syömistä. Hän tulee kuitenkin paikalle huutaen ”Mamma Luccia!”. Se on outoa, Orpik kirjoittaa.

Orpik ihmettelee, kuinka muutamaa tuntia myöhemmin Ovetshkin luistelee muiden ohi jäällä, taklaa vastustajia kumoon ja ampuu maaleja kuin liukuhihnalta.

– Tuo ei toimisi kaikilla, mutta hänellä se toimii. Varmasti ihmiset ovat yrittäneet muuttaa häntä vuosien aikana, mutta jos asiat ovat toimineet noin pitkään kuin hänellä, miksi lähteä muuttamaan?


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.