Ilveksessä kuluneella kaudella loistanut Ville Meskanen on solminut kahden vuoden ja kaksisuuntaisen sopimuksen New York Rangersin kanssa, tiedottaa Ilves verkkosivuillaan.

Ajoittain täysin suvereeneja otteita Liigassa esittänyt 22-vuotias hyökkääjä iski päättyneellä kaudella 48 runkosarjaottelussa todella kovat tehopisteet 24+20=44.

Kehitys on ollut melkoinen nuorella pelaajalla, sillä edellisellä kaudella syntyi yhdeksän maalia.

– NHL-sopimus on unelmieni täyttymys, mistä olen haaveillut jo pikkupojasta asti. Ilveksessä on rakenteilla hieno juttu, jossa olisi upeaa olla mukana, mutta tällainen mahdollisuus on käytettävä, kun se tulee. Uskon vahvasti, että Ilves tulee olemaan entistä vaarallisempi ensi kaudella. Joukkueessa on paljon hyviä nuoria pelaajia, joiden todellinen potentiaali saattaa olla isolta yleisöltä vielä piilossa, Meskanen tunnelmoi Ilveksen tiedotteessa.

– Olen todella kiitollinen Ilveksen organisaatiota kohtaan. Kaikki on hoidettu kohdallani viimeisen päälle, ja seura on ottanut viime kausien aikana askelia eteenpäin monella eri saralla. Henkilökohtaisen kehittymiseni on mahdollistanut laadukas valmennus sekä liigajoukkueessa että junioreissa. Iso kiitos valmennusryhmille ja ihmisille, jotka ovat olleet mukana tähänastisella urallani.