Tuukka Rask ja Boston Bruins lähtivät kesälomille NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella. Suurin mestarisuosikki Tampa Bay Lightning ei ollut päihitettävissä.

Bostonin maalivahti Tuukka Rask oli Bruinsin kauteen kuitenkin tyytyväinen.

– Ehkä olisimme tarvinneet vähän parempaa tuuria. Mielestäni me pelasimme loistavan kauden. Ihmiset eivät varmaankaan odottaneet meidän olevan näin hyviä. Homma toimi alusta asti hyvin. Loppu ei vain sujunut, Rask kertaili Bostonin verkkosivuilla.

Raskin mukaan jo pudotuspelipaikka oli hyvä saavutus.

– Pudotuspeleihin pääseminen on vaikeaa. Varsinkin kun ajattelee sitä, mihin meidän divisioonamme on kehittynyt Toronton ja Tampan kanssa. Taistelimme hyvin Torontoa vastaan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella ja voitimme. Tampaa vastaan loppui sitten virta ja vaihtoehdot, Rask jatkoi.

Runkosarjassa Rask pelasi vain 54 ottelua. Boston antoi enemmän peliaikaa Anton Hudobinille. Se ei ollut epäluottamuslause.

– Minulla oli hyvä olo koko kauden ajan. Meillä oli se ylellisyys, että pystyin jakamaan peliaikaa Anton Hudobinin kanssa. Hänellä oli loistava kausi. Itselläni tuntui parhaalta pitkään, pitkään aikaan, Rask sanoi.

Raskia toivottiin Leijoniin MM-kisoihin. Tanskan reissun Rask jätti kuitenkin väliin. Leijonien päävalmentaja Lauri Marjamäki ilmoitti, ettei voi kertoa syytä.