Mikael Granlundin Minnesota Wildin kausi NHL:ssä päättyi ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle ja Granlund oli vapaa liittymään Leijonien MM-kisaryhmään. Granlundin viime kauden seurakaverin Erik Haulan kausi jatkuu vielä NHL-kaukaloissa.

Haula siirtyi viime kesänä NHL:n laajennusseuraan Vegas Golden Knightsiin. Vegasilta ei odotettu juuri mitään, mutta joukkue takoikin runkosarjassa kovaa jälkeä ja on pudotuspeleissäkin edennyt toiselle kierrokselle.

Granlund on iloinen Haulan puolesta.

– En mä tiedä, olenko mä yllättynyt. Olen erittäin iloinen, että olen nähnyt, miten hän on pelannut. Hän on tosi hyvä pelaaja ja niiden jengillä menee tosi hyvin, Granlund sanoi.

Granlund veikkaa, että Vegasin kausi voi jatkua vielä kauan.

– On ollut kiva nähdä. Niiden jengillä voi olla vielä pitkä kevät.

Granlundin ennustus saattaa toteutua ainakin konferenssifinaaleihin saakka. Perjantaina Vegas voitti San Jose Sharksin 5-3 ja siirtyi ottelusarjassa 3-2 -johtoon. Konferenssifinaalipaikka on Vegasille katkolla sunnuntaina.

Kiekkohuumakin on hämmästyttänyt Vegasissa. Tunnelma katsomossa on ollut kuin ”allasbileissä”

-Siellä oli aika kova tunnelma kyllä hallissa. En olisi kyllä uskonut. Siitä on tullut erittäin iso kiekkohalli tähän mennessä. Kerran päästiin pelaamaan siellä. Tunnelma oli kyllä mainio, arvioi Granlund