Liiga-seura kiinnitti takuuvarman pistenikkarin: ”Monipuolinen pelaaja, jolta odotamme tehoja”

Jukurit tiedotti tehneensä ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen hyökkääjä Janne Tavin kanssa.

Viime kaudella KalPaa edustanut laituri viimeisteli päättyneellä kaudella runkosarjassa tehot 10+17=27 pelattuaan täydet 60 ottelua. Pudotuspelien kuudessa kamppailussa hän naputti kolme maalia ja yhden syötön.

Tavi on profiloitunut varmaksi pistenikkariksi, joka on viime vuosina onnistunut tasaiseen pisteiden tekoon.

– Olen innoissani mahdollisuudesta saada pelata Mikkelissä. Minulla on paljon entuudestaan tuttuja pelaajia joukkueessa ja olen kuullut paljon hyvää, niin joukkueesta kuin kaupungistakin. Joukkueessa on paljon potentiaalia ja tiedän, että organisaatiossa hoidetaan asiat mallikkaasti. Olen varma, että ensi kaudesta tulee heimolaisten kausi, Tavi sanoo seuran nettisivuilla.

– Hienoa, että saatiin Janne Jukureihin. Janne on monipuolinen pelaaja, jolta odotamme tehoja hyökkäyspäässä. Janne on ollut viime kausina mukana voittavissa joukkueissa isossa roolissa ja sen myötä tuo mukanaan kokemusta voittamisesta. Odotan, että Janne ottaa seuraavan stepin urallaan kohti Liigan terävintä kärkeä, kommentoi Jukurien urheilutoimenjohtaja Mikko Hakkarainen.