Leijonat on aloittanut MM-kisat vakuuttavasti. Jos Suomi pelaa tiensä maailmanmestariksi asti, Mr.Green tarjoilee rahat veikkaajille 50-kertaisesti takaisin.

Normaalisti Suomen kerroin MM-kultaan on 7,00. Mr.Green antaa kuitenkin erikoistarjouksen uusille asiakkaille, jonka ansiosta kerroin on peräti 50,00. Näin esimerkiksi 1€ panoksella voit tienata 50€.

Tarjous ei sisällä mitään kierrätysvaatimuksia eli voit lunastaa voittosi heti niin halutessasi.

Lunasta Leijonien jättikerroin näin:

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus
3. Lyö maksimissaan 1€ panoksella Leijonien MM-kultaa. Jos Leijonat voittaa, saat 50€.

Laita vetosi sisään ennen ottelua Suomi-USA 15.5. klo 13.15.

Minkälaiset mahdollisuudet Leijonilla on?

Suomella on kasassa todella laadukas joukkue kisoihin. Turnauksen alku on ollut ennätyksellisen vakuuttava – maaleja on syntynyt huimaan tahtiin. Sebastian Aho on osoittanut voivansa kantaa isoa ruutua, ja samaan aikaan Mikael Granlund johdattaa joukkuetta todellisen kapteenin elkein. Mikko Rantasen tulo Tanskaan oli varmasti myös ilouutinen Lauri Marjamäen johtamalle valmennusryhmälle.

Jos hyökkäyksessä riittää osaamista, samoin on puolustuksessa. Markus Nutivaara oli todella tärkeä vahvistus Leijonille, ja Miro Heiskanen pystyy pelaamaan omaa peliään jopa MM-kisoissa. Maalivahtiosastoakaan tuskin tarvitsee murehtia, kuten ei Suomen yleensäkään. Harri Säteri saanee näissä kisoissa näyttöpaikkansa.

Matka maailmanmestariksi on kuitenkin pitkä. Kanada, Ruotsi ja Venäjä tulevat erityisesti olemaan vaikeita kaadettavia. Tämä Leijonien joukkue on kuitenkin sitä laatua, että uroteot ovat mahdollisia. Siksi rahat kannattaa ottaa 50-kertaisesti pois kuljeksimasta.