Leijonat tekee MM-kisojen avausottelussaan Herningissä selvää jälkeä Etelä-Koreasta. Toisella erätauolla Suomi johtaa ottelua 5-1.

Toisessa erässä Sebastian Aho osui Mikko Rantasen hienosta poikittaissyötöstä maalin oltua hänelle illan toinen. Hieman myöhemmin Aho tarjosi namupaikan Veli-Matti Savinaiselle, joka ei voinut olla maalaamatta.

Etelä-Korean Michael Swift kavensi läpiajosta 1-4:een, mutta toisen erän lopulla Suomi teki jo viidennen maalinsa ja ottelun kolmannen alivoimamaalinsa. Janne Pesonen syötti ja rohkeasti noussut NHL-pakki Markus Nutivaara maalasi.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää ovat olleet myös surullinen näyte MM-kisojen valtavista tasoeroista. Carolina Hurricanesin tähdistä Ahon tehopisteet ovat kahden erän jälkeen 2+2 ja Teuvo Teräväisen 1+3.