© Kuva: Getty Images

Kauden suomalaisyllättäjä rikkomassa ennätyksensä – pöllyääkö maaliverkot taas seuraavassa pelissä?

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Viime yönä pelattiin taas NHL-pudotuspelien konferenssifinaalisarjaa, kun Winnipeg Jets isännöitsi Vegas Golden Knightsia. Tällä kertaa vieraat olivat parempia ja tasoittivat ottelusarjan 1-1:een maalein 3-1.

Suomalaispelaajat jäivät tällä kertaa tehoitta. Vegasin hyökkääjä Erik Haula joutuu vielä odottamaan oman piste-ennätyksensä uusimista, kun joukkueet kohtaavat seuraavan kerran ylihuomenna.

Haula on tykittänyt tänä keväänä itselleen tehot 3+3. Seuraava maali tai maalisyöttö sivuaisi miehen kaudella 2013-2014 tekemää pudotuspeliennätystä (4+3), jonka kasaamiseen porilainen käytti 13 ottelua.

Uusi pudotuspelien piste-ennätys kaunistaisi Haulan upeaa kautta. Runkosarjassa Ässien kasvatti ylitti NHL-ennätyksensä peräti 21 pisteellä, kun 76 otteluun kertyi tehot 29+26=55.

Haulaa ei ole pidetty NHL:ssä armoitettuna maalitykkinä, mutta tällä kaudella hän ylitti kaikkien odotukset ja paukutti komeat 29 häkkiä. Suomalaisten maalipörssissä hän jakoi hopeasijan Mikko Rantasen ja Sebastian Ahon kanssa.

Ei siis olisi ihme, jos maaliverkot heiluisivat keskiviikon ja torstain välisenä yönä taas Haulan laukauksesta.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon