JYMYPOMMI: NHL-seura valmis kauppaamaan kaikki muut pelaajansa paitsi Sebastian Ahon – Teuvo Teräväinen uhan alla!

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

TSN:n kunnioitettu sisäpiiritoimittaja Bob McKenzie tiputti melkoisen pommin TSN 1050 radiokanavalla.

McKenzien mukaan vastikään uuden omistajan, GM:n ja päävalmentajan saaneessa Carolina Hurricanesissa puhaltavat muutoksen tuulet kesällä ja seura on valmis kauppaamaan kaikki pelaajansa yhtä lukuun ottamatta.

– Hurricanesissa on vain yksi pelaaja, jota he eivät ole valmiita kauppaamaan ja se on Sebastian Aho. Jokainen muu pelaajaa, aivan jokainen heistä on saatavilla vaihtokaupassa. Jeff Skinner… Mielestäni Skinner kaupataan, McKenzie kertoo.

Hurricanesin organisaatiossa pelaa suomalaisista Janne Kuokkanen, Aleksi Saarela sekä NHL:ssä ja MM-kisoissa Ahon tutkaparina tunnettu Teuvo Teräväinen. Nämä kaikki ovat McKenzien mukaan siirtouhan alla.

Kokenut toimittaja nostaa kuitenkin kaksi erityistä nimeä esille.

– Uskon, että Justin Faulk on tarjolla, kuin myös Skinner.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!