NHL:n sensaatiojoukkue Vegas Golden Knights jatkaa läntisen konferenssin finaaleihin. San Jose Sharks taipui toisella pudotuspelikierroksella otteluvoitoin 2-4.

Sharksilla odotukset olivat paljon korkeammalla. Olihan joukkue voittanut ensimmäisellä kierroksella Anaheim Ducksin suoraan neljässä ottelussa.

Sharksin ykkösketju, jossa pelasivat Joonas Donskoi, Evander Kane ja Joe Pavelski oli Vegas-sarjassa tehoton. Kuudessa ottelussa ketju teki vain kolme maalia.

– Ilman muuta olisimme halunneet olla tehokkaampia. Meillä oli paikkoja ja tilaisuuksia. Emme viimeistelleet niistä. Kunpa minulla olisi vastaus siihen tehottomuuteen. Toivon, että olisi sujunut vähän paremmin Sharks-kapteeni Pavelski tilitti San Jose Mercury News -lehdelle.

Kane harmitteli, ettei kiekko pomppinut.

– Emme tuoneet tehoja haluamallamme tavalla, varsinkaan parissa viimeisessä ottelussa. Meillä oli paikkoja. Valitettavasti kiekko ei pomppinut meille. Vegas käytti tilanteet hyväkseen ja pelasi kovaa. Pitää antaa heille kunniaa. Me emme vain olleet tarpeeksi hyviä, Kane sanoi.

Suomessa jännitetään seuraavaksi, tuleeko Donskoi MM-kisoihin Tanskaan. Leijonissa olisi kisapassipaikka vapaana.