Jokerien fanit raivona Eeli Tolvasen puolesta – ”Mitä v**tua, täyttä p**kaa, skandaali, oligarkkien korruptiokerho, oliko ne kännissä…”

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

KHL-seura Helsingin Jokerien kannattajat ovat olleet syystä raivona sen jälkeen, kun KHL:n vuoden tulokkaan palkintoa ei jostakin syystä annettu joukkueen nuorelle tähtihyökkääjälle Eeli Tolvaselle.

Tolvanen paukutti tulokaskaudellaan narripaidassa tehot 19+17=36, mikä on KHL:n tulokkaiden piste-ennätys. Kaikkien yllätykseksi vuoden tulokkaan palkinto meni kuitenkin Traktor Tsheljabinskin hyökkääjälle Vitali Kravtsoville, joka pelasi 35 ottelua tehoilla 4+3=7.

Sosiaalisen median ihmeellisessä maailmassa lähti tänään leviämään tieto, että KHL:n sääntöjen mukaan vuoden tulokkaan palkinto voitaisiin antaa vain Venäjän kansalaiselle. Lähes samantien ”tieto” kuitenkin kumottiin ja kerrottiin, ettei sääntö ole enää voimassa.

Käytännössä KHL kuitenkin toimi tuon säännön edellyttämällä tavalla. KHL onkin saanut rajusti lokaa niskaansa valinnasta.

”Mitä v**ua KHL! Tiedätte mitä tarkoitan! Olette yksi IIIISOOO VITSI”! Ville Juhola tviittasi.

”Voi jumalauta tätä touhua!” Frans Pastore säesti.

”Mitä helvettiä tämä on?!?!?! Tiedän, tästä ei pitäisi olla yllättynyt, ja Tolvanen itse ei varmasti voisi vähempää välittää, mutta silti”, Will Scouch kirjoitti englanniksi.

”Pitää kyllä olla enemmän ku kännissä jos ei luovuta parhaan tulokkaan palkintoa Tolvaselle”, nimimerkki P55 arveli.

”Olisiko joku kuollut, jos palkinto olisi oikeudenmukaisesti annettu suomalaispojalle”, nimimerkki Scotty Hockey tviittasi englanniksi.

”Tää oligarkkien korruptiokerho ei kuulu tähän lajiin. Saisi tulla Jokerit takaisin liigaan, missä palkinnot ja mestaruudet ansaitaan pelaamalla”, Henri Toimela sivalsi.

”Siis tää ei oo ees tsoukki, vaan skandaali. Jos ny ei viimeistään aukea järjettömyys tuossa liigassa, nii ei sitte ikinä”, nimimerkki Juise kommentoi suunnaten viestinsä Jokerit-pomo Hjallis Harkimolle.

”Vihaan Jokereita monella tavalla enkä voisi välittää vähempää KHL:stä. Mutta tämä on täyttä paskaa”, Lasse Pajoslahti tiivisti.

”Haistakaa v**tu, KHL. Minulle riitti!” Mikko Hankonen summasi monien kiekkojännärien mietteet.

Lue twitter-kansan mietteitä valinnasta alta.

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️