Helsingin IFK:hon siirtynyt Iikka Kangasniemi on kertonut Ilta-Sanomille, etteivät asiat menneet putkeen Lahden Pelicansissa, jota hän edusti päättyneellä kaudella.

Pienikokoinen taitohyökkääjä oli ilmiliekeissä kauden alussa ja takoi 44 runkosarjan ottelussa 35 tehopistettä.

Kovat näytöt huomioitiin, ja Kangasniemi solmi hyvissä ajoin sopimuksen HIFK:n kanssa.

Seuraavassa 12 pelissä syntyi Pelicansin riveissä vain yksi syöttöpiste. Pelaajan mukaan asiat menivät väärään suuntaan kevätkaudella.

– Tuntui ihan hyvältä, mutta asiat eivät siellä muuten menneet lopussa ihan niin hyvin kuin olisin toivonut, Kangasniemi sanoo pelaamisestaan.

IS:n jutussa kerrotaan, että sopimus toiseen seuraan olisi saanut valmennuksen kohtelemaan Kangasniemeä huonommin.

– No, kyllä siinä omasta mielestäni on perää, mutta turha niitä on lähteä avaamaan sen enempää, Kangasniemi vastaa huhuihin.

Hän kuitenkin kommentoi asiaa vielä lyhyesti.

– Oli suoraan sanottuna lausuntoja mediaan, joissa oli vääristelyä ja valehtelua.

Petri Matikaisen johtaman valmennuksen ja Kangasniemen välillä kitkaa herätti se, että Matikaisen mukaan Kangasniemellä oli tapana myöhästellä joukkueen tapahtumista kevätkaudella.

– Sanottiin, että olen jatkuvasti ollut myöhässä ja 20 minuuttia. Eihän tietenkään missään tapauksessa saa olla myöhässä, mutta myöhästyin toista kertaa koko kauden aikana, ja muistaakseni neljä minuuttia. Tämmöisiä juttuja, Kangasniemi sanoo.

Voit katsoa Matikaisen kommentit Kangasniemen myöhästelystä tästä linkistä!

IS tavoitti Matikaisen kommentoimaan Kangasniemen väitteitä.

– Katopas poikaa. Miten hän nyt tuolla tavalla? Hän oli myöhässä. Se on aivan sama, oliko kyseessä minuutti, seitsemän vai 20 minuuttia. En ymmärrä, miksi Iikka nostaa tällaisia asioita nyt esiin, Matikainen sanoo.

Päävalmentajan mukaan Kangasniemeä kohdeltiin joukkueessa silkkihansikkain ja pehmein arvoin.

– Mutta tapanani ei ole valehdella mediassa. Iikan kannattaisi nyt miettiä. Tuntuu, että muut ovat saaneet asian jo käsiteltyä, mutta hän ei.

Linkki Ilta-Sanomien alkuperäiseen uutiseen!