Ilveksessä upean kauden pelannut hyökkääjä Ville Meskanen hakee ensi kaudella pelipaikkaa NHL:stä. Meskanen on tehnyt sopimuksen New York Rangersin kanssa.

Meskasen lähdöstä isompiin sarjoihin uumoiltiin pitkin kevättä. NHL-sopimus tuli monille silti yllätyksenä.

– Olen niin iloinen. Unelmani on toteutunut., Meskanen intoili Rangersin verkkosivuilla.

Tampereelta Meskanen matkaa New Yorkiin, missä kaikki on suurta. Madison Square Garden on yksi maailman legendaarisimmista urheiluareenoista.

– Rangers on Original Six -joukkue. Valtava seura, hieno halli ja mukava kaupunki. En tiedä mitään parempaa kuin New York ja Rangers, Meskanen sanoi.

Meskasella oli tiettävästi ulkomailta useampiakin vaihtoehtoja. Valinta päätyi Rangersiin.

– Rangers teki valinnasta helpon minulle. He todella halusivat minut ja minä haluan mennä New Yorkiin ja liittyä Rangersiin. He antavat minulle tilaisuuden. Se on kaikki, mitä tarvitsen.

Tietysti kilpailu pelipaikoista on kovaa. Meskasella on kova haaste mahtua Rangersi miehistöön.

– Tulen treenaamaan kovaa tänä kesänä. Minun täytyy tehdä se, jos haluan olla Ranger. Tulen antamaan kaikkeni, Meskanen ilmoittaa.

Meskanen pelasi Liigassa upean kauden kerättyään Ilveksen 48 ottelussa tehopisteet 24+20=44. Hän sijoittui Liigan maalipörssissä kolmanneksi.

Tänä keväänä Meskanen pelasi myös ensimmäiset A-maaottelunsa, kun Leijonat huhtikuussa kohtasi Valko-Venäjän ja Latvian. Leijonien MM-ryhmään hän ei mahtunut.