Hyvästi Liiga! Suomalaislupaus lähtee valloittamaan Pohjois-Amerikkaa: ”Tavoittelen paikkaa NHL:stä”

© Kuva: Juha Tamminen
Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!

TPS-hyökkääjä Petrus Palmu lähtee valloittamaan Pohjois-Amerikkaa.

20-vuotias suomalaislupaus solmi maanantaina NHL-seura Vancouver Canucksin kanssa kolmivuotisen tulokassopimuksen. Sopimus ei tullut yllätyksenä, sillä pelaajaa olla huhuttu Canucksiin jo pitkän aikaa. Palmulla on takanaan erittäin onnistunut kausi TPS:ssä.

– NHL on ollut aina tavoitteeni, joten siinä mielessä tuntuu tietysti älyttömän hyvältä. Mitäänhän tässä ei ole vielä saavutettu, mutta kyllä minä lähden tavoittelemaan pelipaikkaa NHL:stä, hyökkääjä linjaa itseluottamusta puhkuen.

Kuluneella kaudella Palmu viimeisteli Liigassa 59 runkosarjaotteluun komeat tehopisteet 17+19=36. Kauden päätyttyä hänet nimettiin Liigan vuoden tulokkaaksi.

Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!