Winnipeg Jets voitti sunnuntaina Nashville Predatorsia vastaan pelatun viidennen osaottelun murskaavin luvuin 6-2 ja nousi pudotuspelisarjassa johtoon otteluvoitoin 3-2.

Suomalaistähti Patrik Laine käynnisti Jetsin huiman maalivyöryn toisella minuutilla ampumalla tulisesti ketjutoveriaan Paul Statsnyä päin, jonka seurauksena kiekko kimposi verkkojen perukoille.

Laine kasvatti pisteputkeaan jo viiden ottelun mittaiseksi. Tässä ajassa 20-vuotias maalipyssy on summannut tehot 1+4.

Predators-vahti Pekka Rinteen iltapuhde päättyi jo ennen aikojaan, kun Jets pommitti hänet vaihtoon kolmannen erän kuudennella minuutilla. Suomalaiskonkari päästi kuusi maalia ja torjui vain 20 kertaa.

Tolppien väliin tuli nuori Juuse Saros, joka torjui kaikki kuusi maalia kohti tullutta laukausta.