Tampereen Tappara on jakanut jälleen valtavasti mielipiteitä omalla tekemisellään. Pinnalle nousee tänäkin keväänä joukkueen erittäin passiivinen pelitaktiikkaa, jota ollaan arvosteltu usein yleisöä pitkästyttävänä, eikä kovin toiminnantäyteisenä.

Taktiikasta rehelliset mielipiteet voidaan kuulla sitä harjoittaneiden pelaajien suusta, jotka eivät enää kuulu Tapparan piiriin. Nykyisin NHL:ssä maaleja sylkevä Patrik Laine kertoo Ylen haastattelussa, että nauttii ex-seuransa menestyksestä, mutta ei sen käyttämästä pelisuunnitelmasta.

– Olen tuossa katsellut, että vähän on erinäköistä se peli. Ei tekisi mieli kyllä pelata tuota trappilätkää enää hetkeäkään. Minä ainakin olen saanut siitä ihan tarpeeksi, kun pari vuotta sitä pelasin. Alkoi tulla jo korvista, Laine avautuu Ylelle.

Taktiikan ollaan nähty toimineen jo useamman vuoden ajan, joten siitä on yhä hankalampi luopua. Myös Laine voitti Tapparassa Suomen mestaruuden 2016 samoja keinoja käyttäen.

Tappara johtaa TPS:ää Liigan välierävaiheessa voitoin 1-0. Seura metsästää jo kuudetta perättäistä finaalipaikkaa ja kolmatta perättäistä mestaruutta.