NHL-fani Logan Walters koki todellisen yllätyksen viime sunnuntaina, kun hän istui autossaan Edmonton Oilersin kotiareenan Rogers Placen ulkopuolella.

Walters bongasi autonsa ikkunasta Oilersin suomalaishyökkääjän Jesse Puljujärven kävelemässä kadulla käsissään kasa mailoja ja Oilers-kassi olalla.

Nuori kiekkofani vinkkasi Puljujärvelle nopeasti vilkuttaen, ja sitten tapahtui jotain odottamatonta. Puljujärvi avasi apukuskin oven ja hyppäsi täysin yllättäen tuntemattoman auton kyytiin.

– Olin kirjaimellisti istumassa kävelykadun vieressä Rogersilla ja näin jätkän, jolla oli kasa mailoja ja Oilers-kassi mukana. Tajusin heti, että sehän oli ”Jess”, joten päätin antaa hänelle ison ystävällisen vilkutuksen – ja en valehtele, hän käveli apukuskin ovelle ja avasi sen, Walters kirjoitti Facebookiin julkaisemansa videon kommenttikenttään.

– Sitten hän kysyi minulta se iso pizzaa ahmiva kieli ulkona: ”Haluatko antaa minulle kyydin?” Kysyin heti häneltä: ”Jesse, oletko se sinä?” Hän vastasi siihen, että: ”kyllä olen.” Sen jälkeen pyysin häntä vain laittamaan varusteet peräkonttiin, joten hän teki sen ja lähdimme matkaan.

Katso video tapauksesta alla olevasta linkistä tai klikkaamalla tästä.