Puolustaja Sami Vatasen MM-kisamatka on vielä täysin auki, uutisoi Iltalehti.

26-vuotiaan puolustajan NHL-kausi päättyi lauantaina, kun Tampa Bay Lightning lähetti New Jersey Devilsin kesälomalle voitoin 4-1. Vatasta ei tosin ottelussa nähty, sillä hän kärsii parhaillaan aivotärähdyksestä.

– Mitään vakavampaa mulla ei ole, vointikin on jo parempaan suuntaan. Mitään leikkausta ei tarvita, niin kuin viime kesänä. Kyllä siinä tilanteessa tärähti päässä, Vatanen kommentoi nykytilaansa Iltalehdelle.

Suomalaispuolustaja olisi nyt vapaana Leijonien käytettäväksi, mutta aivotärähdyksen vuoksi kaikki on vielä mahdollisen MM-kisareissun suhteen auki.

– Ei mulla ole asiaan mitään vastausta vielä, en osaa sanoa tarkemmin. Haluja oli tulla, mutta sitten tuli tämä tärsky. Ja loukkaantumisen takia tällä hetkellä on se tilanne, että en nyt pysty urheilemaan, Vatanen päivittelee.

JYP-kasvatti esiintyi kuluneella kaudella Anaheim Ducksin miehistössä 15 ottelussa tehopistein 1+3. Tämän jälkeen hänet kaupattiin Devilsiin, jossa hän pelasi 57 runkosarjaottelua (tehot 3+25) ja neljä pudotuspeliottelua (tehot 1+0).

Lähde: Iltalehti